Saturday, January 25, 2014

Šialenstvo zvané Pole Dance / Pole Dance Madness

Minulý týždeň ma oslovila kamarátka Saška so slovami, že píše článok o Pole Dance a potrebuje k nemu nejaké fotografie, tak či by som nemal záujem urobiť Pole Dance photo shoot. Najprv som si nebol istý, či do toho chcem ísť. Nikdy predtým som nič také nefotil. A tiež to mala byť moja ateliérová premiéra. Každopádne ma to zaujalo a rozhodol som sa, že jej s tým pomôžem a spoločne uvidíme, čo z toho vznikne. Keď mi však povedala, kto bude tá osoba, ktorá mi má pózovať na tyči, potešil som sa ešte viac. Išlo totiž o babu (Ninku), s ktorou sme  plánovali spoločný photoshoot už strašne dlho. "Spešl Fenks" patrí Saške a Michalovi, ktorí nám asistovali pri fotení. 
 A tu je náš spoločný výsledok.



Last week a friend of mine (her name is Saška) asked me if I want to do a photoshoot for her upcoming article about Pole Dance. Firstly I wasn't keen on the idea because basically I hadn't done anything like that before. And it was supposed to be my first photoshoot in a studio so I freaked out a bit when the idea came to me. However I was interested in it. The whole idea captured my mind  because it was something new for me. So I decided to do it and if it works out then great. If it doesn't...well...whatever. But I knew it's gonna work out anyway. :)
Then Saška told me who's gonna be our model and I was really excited because it was our friend Ninka who's such a talented pole dancer and a really sweet person in general and we planned to do a photoshoot together for a long time.
Special thanks goes to our assistants and friends Saška and Michal.
 Here you can see the results of our work.

Fotenie prebiehalo v Mediálnom centre Paneurópskej vysokej školy v Ružinove (BA).


More photos coming soon :)

A na záver ešte nejaký ten ateliérový backstage.
At the end some backstage pics. 

Blogger Template made by pipdig